Jeg som skriver denne bloggen er en ung mann fra Oslo-området som lenge har vært lidenskapelig opptatt av vannsport. Det har fått meg til å starte denne bloggen som tar for seg mange av de kuleste vannsportene, fra seiling, surfing og windsurfing til litt mindre kjente sporter som vannski og wakeboarding.

Selv kom jeg inn i vannsportmiljøet i forbindelse med seiling, en lang tradisjon i vår familie, som tidligere var involvert i diverse maritime foretak. Jeg tilbrakte derfor mange glade dager til sjøs i Oslofjorden som barn, og lærte det grunnleggende om sjø, vind og seiling. Senere ble jeg aktiv utøver, først en kort periode med Optimisten, og senere med Zoom 8. Jeg hevdet meg brukbart på nasjonalt nivå og kvalifiserte meg i et tilfelle til EM. Som voksen har jeg imidlertid ikke valgt å satse videre på seiling.

Seilingen brakte meg inn i relaterte idretter, først windsurfing, men senere også til surfemiljøet gjennom reiser til vannsportsmekka som Sør-California, Australia, Japan, Hawaii og Florida. Her ble jeg kjent med en ny verden og en ny måte å tenke og leve på som har fått stor betydning for meg personlig. Gjennom hele dette utviklingsløpet har jeg alltid følt en sterk tilknytning til havet og følt meg aller mest hel som menneske når jeg har kunnet forenes med det våte element.

Navn (required)

epost (required)

substans

beskjed